Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Відбулась зустріч-тренінг із можливими волонтерами "Руху за життя"

Відбулась зустріч-тренінг із можливими волонтерами "Руху за життя" та небайдужими людьми доброї волі. В ході зустрічі було обговорено плани та перспективи на майбутнє, проведено презентацію "Руху за життя" як благодійної організації. Прийнято рішення про створення та функціонування центру "За життя". Висловлюємо подяку всім присутнім, які погодились в тій чи іншій формі співдіяти з волонетрами "Руху за життя", а саме: "Асоціації лікарів-католиків", фонду "За гідність людини", організації "Іскра любові", Любов Красновській, журналісту "Ріа плюс" та "20 хвилин" та іншим.

В пресі можна прочитати детальніше та переглянути відео.Наслідки аборту можуть гукнутись через десятки років та Жінкам про аборти не кажуть правди 

 

Дякуємо за потрачений час, за теплі слова та маємо надію на подальшу плідну співпрацю!