Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Круглий стіл на тему "Я -живу! Захистіть мене"

 

2 квітня о 15 год. в приміщенні Архикатедрального собору відбувся круглий стіл  з представниками преси, благодійних організацій, та небайдужих людей на тему: «Я живу! Захистіть мене!». Присутні обговорили  проблему абортів та ідею створення громадської організації проти абортів у Тернополі, подальшу діяльність, пани на майбутнє та інше. Зокрема, в ході круглого стола було висвітлено такі проблеми як: історія абортів, дитина-це людина з самого початку, "псевдопричини" абортів, фізичні та психічні наслідки аборту, тощо.  

В рамках круглого столу було обговорено діяльність інших благодійних організації в питанні припинення абортів в Україні, зокрема  МБФ «Дар життя». ВО «Тризуб». Школа материнства св. Анни,  Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ ,  ТОБФ «Вікно життя», фонд «За гідність людини». товариство «Обнова» та інші. Та перспективи співпраці на майбутнє.