Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Як жити у парі із задоволенням?

jk zhyty u pari iz zadovolennjamКрасивою жінкою робить звісно, не БОГ. Красивою її робить чоловік, який її любить.
Тому що, хочеться усміхатись, носити сукні, цілуватись, захоплюватись, жити.
І чи можна дійсно створити такі стосунки? Так!
Але це не магія, а робота. Дуже важливо розвиватись, бути цікавою, вчитись цінувати себе, своє тіло, дозволити собі бути щасливою, цінною. Полюбити себе та своє життя, говорити спокійніше, думати простіше, бути сонцесяйною, загадковою, цінною.
Прикладені зусилля дозволяють поважати себе.
А тоді набагато легше уникати маніпуляцій.
Прийшов ваш зірковий час дістати свої сукні, комплекси, страхи, забуті мрії. Я вже давно дістала свої і вас запрошую, я добре знаю, про що саме вам розкажу у цьому проекті, адже маю як власний досвід як жінка, так і знання як лікар психотерапевт, автор жіночих проектів.
Запрошую вас у свій жіночий проект особистісного розвитку ПРО СТОСУНКИ
Про еволюцію краси, любов на все життя, усвідомлені стосунки, розвиток сексуальності, любов до себе, емоції та кордони, глибинні переконання про любов, типи прив’язаності і базові потреби, негативне мислення, неконфліктне спілкування, власну самоцінність та співчуття до себе.
Закрита група у ФБ триватиме 2 місяці, відео та завдання можна прослухати в зручний вам час, звітувати не потрібно. Просто та зрозуміло. Без заклинань
16 відео, 60 завдань, 6 книг онлайн, 1 подарунок.
Вартість 790 грн.
СТАРТ 15.02.
писати в дірект Марі Хомів
Для знайомства з собою треба час, зусилля та бажання. Як і для хороших стосунків. Щоб кожний з нас знайшов те, що шукає. Щиро вам цього бажаю.