Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

День передчасно народженої дитини

opika angela17 листопада — день передчасно народженої дитини. По всьому світові йде фіолетова хвиля підтримки сімей, в яких є «поспішайки». Саме фіолетовий колір символізує надію, чутливість, співчуття та відкритість для допомоги іншим. Сьогодні ми всім серцем поруч з батьками, які пройшли через цей непростий досвід, які «виходили» своє маля, та з тими, чиї діти не впоралися у боротьбі за життя.
Найчисельніша група дітей, що потребує медичної допомоги та догляду, це передчасно народжені. Їх кількість щорічно зростає, нажаль. Незважаючи на цю статистику, громадськість приділяє замало уваги запобіганню передчасним пологам, проблемам та ризикам, що пов'язані з розвитком передчасно народжених дітей та супроводу батьків, чиї діти не витримали цього навантаження.
Тому сьогодні ми хочемо вклонитися всім медикам, які рятують дітей, що прийшли в цей світ надто рано. А також подякувати за активну діяльність у цій сфері нашим друзям -
та побажати всій команді успіху у їхній нелегкій праці, гарних результатів та енергії стільки, щоб вистачало на всі проекти, такі важливі для діток та їх батьків.