Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Тиждень грудного годування

grudne goduvannjaРозпочався щорічний тиждень грудного годування.
Коли дитина народжується, її викладають на груди матері.
І з цього моменту розпочинається перші спроби грудного годування.
Мама, прикладаючи дитину до грудей, не лише дає їй ідеальну їжу і пиття, а також пригортає до серця, передає дитині відомі з дев’яти місяців життя у лоні серцебиття, тепло, дотик, а також запах мами, з яким немовля знайомиться відразу після народження.
Дитина, яку після її крику відразу прикладають до грудей, заспокоюється, адаптовується, бо розуміє, що тут і вже є її мама.
Для немовляти молочна залоза – цілий Всесвіт, світ, який її приймає, турбується про неї і задовольняє її бажання, потреби.
Чи бачили ви немовлят, котрі можуть почекати трохи перед тим, як мами розпочнуть їх годувати? Чи можна виховувати таку дитину чеканням, розказуючи їй, що треба потерпіти? Ні.

Жінок, що привселюдно годують грудьми, нерідко висміюють.
Грудне вигодовування в людних місцях здебільшого піддається тиканню пальцями, закриванням очей і появі вульгарно-образливих відчуттів у інших.
То чому ж вони з’являються в нас, друзі? Що ці відчуття для нас означають?
Адже мама виконує свою материнську функцію всюди, де б не була. Вона – МАМА.
Чи огляд четвертої частини молочної залози може травмувати чиюсь психіку?
Людство має зрозуміти, що грудне вигодовування – не заразне, а єдине нормальне й правильне, а вигляд мами, що годує, – не вульгарність.
Право кожної жінки на грудне годування своєї дитини деклароване Конвенцією ООН про права дитини, Конвенцією про захист материнства, Конвенцією щодо ліквідації усіх форм дискримінації жінок.
А чи помічали, відчували ви особливість тихого і спокійного моменту годування грудьми – дарування? Мить, сповнену істинної краси.⠀
Мама, що годує грудьми, потребує особливої підтримки і розуміння.
Тож коли побачите маму, яка годує свою лелю в льолі білій, насолодіться її материнством, її великим призначенням на Землі, бо той час грудного годування – лише мить неповторної радості і щастя, захисту біля грудей своєї мами.

Нова група вагітних розпочинає працювати в Тернополі з 09 серпня.
Записуйтесь
@mamusi.org.ua
#порадиХомів