Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Щастя - це ТУТ І ЗАРАЗ

prosto shchastja"Щастя - це коли ви прокидаєтеся і вам просто добре. Просто так. Багато хто думає, що щастя - в грошах і досягненнях. У тому, який у людини статус, скільки нулів на її банківському рахунку і що вона вписує в свою податкову декларацію.

Інші думають, що щастя - це виконати план-максимум. Народити дітей, мати гарну квартиру, тричі на рік літати на море і бути абсолютно «нормальним», соціально схвалюваною за усіма канонами.
Треті вважають, що щастя - це коли у тебе багато друзів, які постійно кудись тебе кличуть, нескінченна низка зустрічей, постійні події на кшталт подорожей і вечірок ...
І ніхто не має рації. Тому, що все вищеописане - не більше аніж інструменти.
Є у мене друг один, мультимільйонер. Якось він телефонував мені, щоб порадитися, чи варто йому купувати мармурову дошку за триста євро.
- Подобається? Бери.
- Але вона ж таких грошей не варта...
Це я про те, що можна мати багато грошей, але не вміти ними насолоджуватися. Взагалі. Можна мати прекрасну родину, але не відчувати щастя, коли ви приходите втомленою додому з роботи. Можна працювати за покликанням, але так заморочитись на досягненнях , так жодного разу і не відчуваючи задоволення від того, що ви займаєтеся улюбленою справою.
Насправді щастя не в грошах, чоловіках / дружинах, не в сексі, в подорожах і не в кар'єрі. Воно не в покликанні і не в дружбі.
Воно в тому, як ви живете ЗАРАЗ.
Щастя - це не планка, якої ви одного разу досягнете, приклавши зусилля. Гріш ціна мрії, заради якої ви довгі роки страждали. І ті, хто йшов до своїх мрій саме через кров, піт і мідні труби, це підтвердять.
Щастя - це коли ви прокидаєтеся і вам тупо добре. Просто так. Ви снідаєте, і вам смачно. Ви йдете на роботу, і вам подобається навіть трамвай. Ви приходите додому і займаєтеся з дитиною, тому що відчуваєте кайф, а не виконуєте батьківський обов'язок. Це коли шлях до ваших цілей рівноцінний моменту їх досягнення. Розумієте?
Щастя - це ТУТ І ЗАРАЗ".
Це написав Михайло Лабковський, багато у чому він мені не імпонує, але саме це класно.
Розумієте? Та власне набагато більше можна дізнатись, зрозуміти і почати впроваджувати на моєму онлайн проекті 21 КРОК ДО ЩАСТЯ.
Нова група стартує вже 01.07.
Ви з нами? Поспішайте, будемо розпочинати. І ви ще встигаєте.
220 гривень.
21 день
21 завдання
21 відео
21 усвідомлення