Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Три особливі дарунки для тата, які ще можна встигнути підготувати до 21 червня!

kulbabaТри особливі дарунки для тата, які ще можна встигнути підготувати до 21 червня!

100 ЗАПИСОК-ПОДЯК
Потрібно приготувати 100 невеличких аркушів-стікерів (аркушів для заміток). Вони можуть бути різнокольоровими або білими. Можуть бути вирізані в формі цікавих фігур чи бути просто квадратиками. Найважливіше те, що на них напишемо! Текст повторюватися не може!
Тож, збираємося сім’єю таємно (без тата!), і пишемо на кожному аркуші, за що татові вдячні! Тут ідеї не мають обмежень! Можна за глобальні речі (лагідність, турботу, любов), а можна за наче дрібні, але дуже цінні: миття посуду, приготування особливої татової страви, цілодобову автодоставку за потреби чи колискові. Усі ці записки загортаємо у трубочки чи менші квадратики.

У суботу ввечері (непередодні 21.06) вкладаємо тата спати найшвидше і розкладаємо записки-подяки по татових кишеньках і кишенях (татусі, вибачте, ми нічого не розглядатимемо й не братимемо з кишень, обіцяємо), між сторінок записника, у ванній кімнаті на дзеркалі, у вушці улюбленої татової чашки, у татові кросівки… Одним словом, скрізь, де тато зможе їх знайти, прочитати й усміхнутися.

РАНКОВЕ НАГОРОДЖЕННЯ
Для цієї події слід виготовити красиві медалі з картону й зі стрічками (креативність у дизайні медалей необмежена!) А ще - спорудити п’ятдестал для тата. Це може бути невеликий стільчик, накритий покривалом й прикрашений кульками (або щось ще більш оригінальне). Вранці запрошуємо тата до п’ятдесталу, вмикаємо фанфари і одягаємо татові медалі (кількість медалей – на Ваш розсуд). Увага! На кожній медалі має бути написаний окремий, особливий татовий титул: вміння, талант, із якими він просто незаперечний чемпіон Вашої сім’ї. Наприклад, найдобріший тато, найпрацьовитіший, найвеселіший, кращий майстер, супер-репетитор з математики, найкращий мотиватор тощо. Не забуваймо міцно обійняти тата після вручення кожної з медалей!

ІНТЕРВ’Ю-ВЕЧІР ІЗ ВІДОМОЮ ЛЮДИНОЮ
Для цього вечора потрібно скачати аудіозаписи улюбленої татової музики, приготувати улюблені татові страви і створити особливу атмосферу в кімнаті чи на кухні, де відбуватиметься "зустріч". А ще – потрібен мікрофон. Він може бути справжнім (якщо у Вас є таке добро), або іграшковим, або навіть підійде банка від шампуню. Уявіть, що тато – не просто тато, а дуже відома й цікава людина, про яку нам хочеться дізнатися усе до краплини. Суть інтерв’ю проста: задаємо запитання, на які тато відповідає. Проте, слід заздалегідь підготувати список найпрекрасніших, найцікавіший, найбажаніших для тата запитань. Наприклад, попросити його розповісти:
- про мить, коли він дуже боявся, але все ж зробив те, що лякало;
- про день, коли він визначився зі своєю професією;
- про найбільшу невдачі й успіх у житті;
- про те, що відчував, коли народилося його перше, друге чи… десяте дитя;
- про його мрії. І вже здійснені мрії;
- про те, за що найбільше вдячний у житті;
- про історії з його дитинства тощо…
У кожній сім’ї буде низка своїх особливих запитань, які допоможуть татові відчути себе важливим і цінним. І в цей вечір уся увага буде присвячена лише татові!
...Насправді, після таких особливих інтерв’ю ми часто починаємо усвідомлювати, як мало знаємо чи хочемо знати один про одного, і як рідко запитуємо про щось дуже особливе й важливе для людини…

Прекрасного нам святкування Дня батька! Дуже важливо зробити це свято таким же відомим, важливим, очікуваним, цінним, як і День матері! 

Автор:
(С) Наталія Сиротич