Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

3 найважливіші поради для батьків підлітків

hlopci pidlitkyЗ початком статевого дозрівання (в середньому - років в 12) на повну потужність включаються статеві залози. Гормональна буря буквально захльостує нейрони емоційного мозку, стимулюючи потребу молодої людини в самоствердженні, розширення меж звичного досвіду і відчуттів.

Виникає розрив між гормональним дозріванням, яке штовхає дітей на ризиковані вчинки, і незрілістю тієї частини мозку, яка регулює їх поведінку. Можливо, саме тому нещасні випадки і самогубства стоять на першому місці в списку причин підліткової смертності.
Спочатку діють гормони, а лобова частина мозку включається тільки потім ... Лоренс Стейнберг (професор психології з університету Temple в Філадельфії) образно представляє цю ситуацію так: природа заводить потужний, технічно бездоганний автомобіль і садить за кермо людини, який ще не вміє водити ...

До речі, поки вчені розбиралися в феномені дозрівання мозку, більшість західних компаній по оренді автомобілів, не заглиблюючись в теорію, взяли за правило не давати машини напрокат водіям молодше 25 років.

Як же допомогти дитині пережити цей важкий період дорослішання, компенсувати дефіцит самоконтролю?

1. Допоможіть йому структурувати життя, обговоріть розпорядок дня (час для уроків, відпочинку, занять спортом, комп'ютерних ігор ...) і не піддавайтеся на провокації типу: «Я сам знаю, як мені жити».
2. Будьте терплячі і поважні.
3.Розмовляйте з ним, обговорюючи делікатні питання: конфлікти з однолітками, розчарування в любові ... І пам'ятайте, що найчастіше діти скаржаться на тих батьків, від яких з разу в раз чують одні й ті ж нотації.
Чи варто говорити, що підлітки їх не сприймають або просто замикаються в собі.
Тому, перш ніж говорити з дітьми, потрібно навчитися їх слухати.