Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Кольори ностальгічного міста

kolory nostalgichnogo mistaДо Дня святкування 6-річниці Дня сім"ї в очікуванні дитини та на честь успішної роботи 12 річного проекту для вагітних, і незадовго до відкриття онлайн-школи для мами "Стукіт серця".

Кольори ностальгічного міста

Коли я була маленькою, усе навколо видавалось таким серйозним і великим.
Вибрані миті, пазли спогадів, які залишились в куточках пам’яті.
Височенні дерева в парку, туман над озером, дерева з горіхами і кущі з аґрусом, морозиво в кафе «Сніжинка», квітчаста ковдра. Побиті коліна після їзди на велосипеді, перші ляльки, прогулянки парком, хованки для секретиків біля дому.

Дитинство промайнуло як мить. Різнокольорове і радісне. Скільки усього я змогла пізнати тоді, отримати вдома, навчитись у сестри і батьків. Вірити в свої сили, любити своє місто. Відчувати його смачний запах, споглядати красу озера. Сотні днів прожитих тут, сніданків, десятки зданих іспитів, весен, хороших справ, поцілунків.

Та хіба я виросла? Напевно просто все навколо підросло, а я– всередині ще досі маленька дівчинка. Особливо коли огортаюся холодними вечорами теплою квітчастою ковдрою і читаю книги за горнятком чаю.
Сьогодні я, як і колись мої батьки, можу взяти доньку за теплу долоню, і показати їй місто.
Наше місто. Затишне місце вдома. Наше найпрекрасніше місце на Землі.

Марія Хомів