Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Есе на тему: "В очікуванні дитини і в час зустрічі з Дивом"

esse do 7 kvitnjaНезабаром настане день сім'ї в очікуванні дитини, 7 квітня. Пропонуємо продовжити цього року цю дуже ніжну тему, яку ми розпочали з вами ще раніше на форумі "Сімейка" (натиснувши тут, буде можливість пригадати все).

ОТОЖ, вам потрібно буде з 26.03 до 06.04 самостійно, в цю тему на форумі "Сімейка" розмістити свій один допис: есе, казку,вірш, розповідь на тему: "В очікуванні дитини і в час зустрічі з Дивом". Для цього потрібно бути зареєстрованим користувачем форуму.

При бажанні можна докласти навіть свої фото.

Хто отримає набільшу кількість вподобань під своїм постом-той отримає ТРИ вебінари "Розумні батьки -щасливі діти" і 10 опрацьованих чудових розсилкових матеріалів про розуміння та виховання дітей від народження до підліткового віку від Марії Хомів.

Переможець буде оголошений 07.04.2016