Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Запрошення на вечірку "Відтінки кохання"

vidtinky kohannjaЗима - романтична пора, це якраз той час, коли затишний вечір хочеться провести у чудовій компанії!! Приходьте на цікаву зимово-романтичну вечірку «Відтінки кохання»
13 лютого з 16 до 19.00 у Дружня ресторація «Мамонт».

Бережно, натхненно та любляче запрошую доторкнутись та пороздумувати разом, над тим, що ж потрібно для щасливих, омріяних і дуже реальних високих стосунків.

Будемо розмовляти про відтінки сірого та про відтінки червоного і про ваші відтінки свого неповторного (невідомого). Згадаємо те, що є приємним та теплим для душі, переглянемо чудові анімації про любов, будемо творити, легко пройдемо цікаві завдання, та смакуватимемо смачне "Мамонтівське какао". Кожен отримає чудову відкритку про любов від WanderLove

Запрошую до себе тих, які вже є у стосунках , які мають бажання пізнавати більше про любов і взаємини, про те, що єднає людей та допомагає краще зрозуміти одне одного. А також тих, хто поки ще не знайшов свою пару, і вам теж буде цікаво.

Учасникам запропоную ряд практичних технік, які можна використовувати як в особистому житті, так і в професійній роботі. В мене є що вам сказати і чим поділитись. Впевнена що це буде корисно, буду рада вас бачити та попрацювати.

Ведуча: Марія Хомів, психотерапевт.

Кому потрібна Любов у світі, який міг би бути таким прекрасним, у житті, яке могло би бути таким сповненим сенсу, якби ми лише відкрили очі і знали, куди дивитися? Кому потрібна Любов? Напевне, мені. Напевне, вам.

Вкладка з пари - 180 грн, з однієї особи - 100 грн (включає роз даткові матеріали та какао).
Попередній запис до 11.02 за тел.0679998452, Марія