Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Як тернополяни святкували День Батька

den batka 2014 Увесь тиждень тернополяни могли дізнатись більше (акція продовжена, на 22.09 о 18.40 год та 23.09 о 18.40 год) про те, як зберегти душевну та психологічну рівновагу, залишатись хорошими людьми та люблячими батьками, вміти розмовляти з дітьми про війну, ви зможете за допомогою корисних порад від психологів та психотерапевтів, членів УСП, у Архикатедральному Соборі, вул.Сагайдачного 14.

А також могли пізнати лекції та зустрітись на зустрічах на тему "Материнство та батьківство і діти у слінгу. Як забезпечити безумовну любов та прийняття від народження у Школі щасливого материнства св. Анни, та помолитись на вервиці за Життя з нагоди Дня Батька та 2-ї річниці діяльності консультативного центру Руху "За життя!" "Колиска життя".

21 вересня о 13.30 год після Служби Божої волонтерки консультативного центру Руху "За життя!" "Колиска життя" частували домашньою випічкою татусів та роздавали флаєри за гідність бути батьком та збереження життя у Архикатедральному Соборі, вул. Сагайдачного 14.

А о 16.00 в ТРЦ"Подоляни" бажаючі могли взяти участь на святкуванні Дня Батька.
У програмі були: музичні, цікаві конкурси і хороші призи, подарунок для татуся своїми руками, листи і малюнки татусям-героям і багато іншого.

Організатори свята: ГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства",  магазин КУМКА, Управління у справах сім'ї та молоді ТОДА, БФ"Подоляни",  мамусі форуму "Сімейка", проект ТБФ "Карітас" "Школа щасливого материнства св. Анни, консультаційний центр Руху "За життя!" "Колиска життя".

За підтримки: УХ- радіо, радіо Світанок, Тернопільської обласної телерадіокомпанії, ІНТБ, TV-4, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», RIA, 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, газети Вільне життя, Тернопіль Вечірній, порталу новин like.te.ua, valova.te.uа, dity.te.

den batka 2014 1   den batka 2014 2  Den batka 2014 3