Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Круглий стіл об'єднав сімейних фахівців

9 лютого, з ініціативи Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ТОДА, та ТОГО "ЦЕНТР щасливого Батьківства та Материнства" у ТРЦ “Подоляни” відбулася зустріч спеціалістів різних галузей, робота яких пов'язана з інститутом сім'ї. Обговорювали найактуальніше: основи формування морально-духовних засад сучасної сім'ї.

Ведучими круглого столу виступили Марія Хомів та Людмила Пиріг.

У форматі круглого столу учасники заходу (громадські діячі, лікарі, психологи, представники благодійних фондів, правоохоронних органів, активісти Школи материнства Св. Анни, журналісти порталу “Пара молода” тощо) обмінялися досвідом роботи. Зокрема у вирішенні таких складних питань, як: попередження насильства у сім'ї та реабілітація постраждалих від сімейного насильства, шляхи подолання сімейних криз, відповідальне та усвідомлене батьківство, побудова морально-духовних сімейних цінностей... А як об'єднати цей досвід в одному дієвому проекті обговорювали вже після виступів, у відкритій дискусії.

Зрештою, це і є головною метою подібних заходів: скооперувати зусилля багатьох спеціалістів у комплексній соціальній програмі, спрямованій на сім'ю. Тим більше, що у Тернополі є реальний приклад того, як це може працювати – ТОГО “Центр щасливого Батьківства та Материнства”, з діяльністю якої організатори й ознайомили присутніх.

Заснований центр обласним управління у справах сім'ї, молоді та спорту і Школою материнства Св. Анни. Діє – на базі ТРЦ “Подоляни” в наданому в безкоштовну оренду приміщенні. Основна робота Центру зосереджена на надані усім бажаючим сім'ям безкоштовних консультацій психологів, юристів, лікарів (графік прийому спеціалістів). І перелік цих фахівців, вочевидь, скоро стане ширшим. Адже чимало учасників круглого столу задекларували своє бажання долучитися до такої громадської діяльності.

Дивіться фото тут