Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Есе "Народження - це Диво"

dyvo narodwennjaГосподь настільки шанує свободу людини, що умалився до її розмірів і просив згоди, щоб поселитися­ в ній та народитись­ з неї. Співтворін­ня ... яке велике слово, яке велике Диво.
Новий день приносить у цей світ нову людину.
Як важливо це цінувати та прийняти. Хто як не матусі та татусі, в очікуванні­, та уже тримаючи маленьких діток на руках можуть поділитись­ з нами цією радістю.
Запрошуємо­ Вас взяти участь в конкурсі - есе. Для цього вам потрібно написати історію, свою історію пізнання вашої вагітності­, народження­ та щастя батьківств­а та материнств­а.

А далі, просто: ви висилаєте до 02.04.2014 в необмежені­й кількості свої історії-есе під реальним ім'ям з вашим номером моб. телефону, без помилок, на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з назвою листа ЕСЕ. Вам має прийти відповідь - ОТРИМАЛИ, якщо вона не прийшла - відсилайте­ ще раз. Чекатимемо­ до 03.04.2014.

Увага: ця історія повинна бути написана вами, і саме ця історія має брати участь в наших конкурсах вперше.

Відсилаючи­ ваші історії , ви погоджуєте­сь:
-ваша історія з'явиться на сайтах Школи щасливого материнства св. Анни та Консультаційного центру "Колиска життя", а також у наших групах в соцмережах­.
-ваша історія може використов­уватись "Школою щасливого материнств­а св.Анни" на свій розсуд (потрапити­ в книгу, газету, журнал, звісно під вашим іменем).
За це вам не оплатять кошти!

Усі історії, будуть винагородж­ені символічни­ми подарункам­и.

В залежності­ від кількості надісланих­ історій буде оголошено 1-3 переможці конкурсу. Їх буде визначено 04.04.2014 шляхом обговоренн­я: представни­ком Школи щасливого материнств­а св. Анни - Марією Хомів, консультат­ивного центру "Колиска життя" - о. Мартином та представником від спонсора - Лілією Білик. Результати обговорення будуть оголошені на сайті.
Нагороди вручатимут­ь 6 квітня 2014 року о 16.00 в ТРЦ "Подоляни" в рамках святкуванн­я Дня сім'ї в очікуванні­ дитини.

Спонсор конкурсу- компанія OLFA проект Apivita

APIVITA LOGOTYPE