Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Ваша унікальна сила

unikalna sylaПовторення чудового тренінгу: "ВАША УНІКАЛЬНА СИЛА"
19 жовтня 2013 з 16.30 до 19.30.

Ви мріяли доторкнутись до сили роду, дізнатись:
-про сімейні реліквії;
-особливості виховання дітей;
-про своє місце в сім'ї і житті.

Після заняття:
В свою скарбничку знань Ви покладете: власні відкриття, розуміння себе і дітей, гармонію в душі. Ви підете з чудовим набором знань про вправи для дітей, чарівною ниткою і пташкою сили. І це ще не все...

Майстер-клас можливий як для тих, хто в очікуванні, так і тих, хто вже має діточок.

Вартість - 80 грн, для форумчанок форуму "Сімейка", випускниць Школи щасливого материнства св.Анни та вагітних мамусь - 70 грн, за запрошення подруги - знижка 10 грн.

Запис на тренінг відбувається шляхом вашого підтвердження на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Місце тренінгу уточнюється в залежності від кількості людей.

Майстер-клас проводитиме: Марія Хомів, лікар психотерапевт, учасниця майстер-курсу в методі позитивної психотерапії, член Всесвітньої Асоціації Позитивної психотерапії (WAPP), член Української Спілки Психотерапевтів (УСП), координатор проекту для вагітних «Школа щасливого материнства св.Анни». Автор сайту http://pozytyv.in.ua// та численних статей на медико-соціально-психологічні теми, доповідач у теле та радіо ефірі.