Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Жіноча психотерапевтична група

psyhoterapevtychna grupaЗапрошую в жіночу психотерапевтичну групу! По суботах! З жовтня! РЕКОМЕНДУЮ! Особливо чекаю вагітних та мам в декретній відпустці. Набір у групу ТРИВАЄ. Запис на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ! При наборі групи - не менше 7 чоловік, розпочнемо щосуботні заняття з 26.10-28.12( 9-10 зустрічей). Тривалість 1 заняття - 2 години. Щосуботи з 16.00-18.00. Вартість- 40 гр. Місце зустрічі: уточнюється. Ведуча - Марія Хомів, тренер тренінгового центру Ресурс, лікар психотерапевт, учасниця майстер-курсу в методі позитивної психотерапії, член Всесвітньої Асоціації Позитивної психотерапії (WAPP), член Української Спілки Психотерапевтів (УСП), співавтор блогу http://pozytyv.in.ua//,  координатор проекту для вагітних «Школа щасливого материнств а св.Анни».

Група - це місце, де Ви можете спробувати бути самим собою, не ховаючись за правила або за щось ще.

Група є дзеркалом, в якому можна побачити свої відносини з іншими людьми в реальному житті.

Все, що дратує нас в інших, може привести нас до розуміння самих себе. (Карл Юнг)

Групова психотерапія з допомогою правил спрямована в першу чергу на те, щоб ви почували себе в безпеці, що сприяє щирості і саморозкриттю, що дуже важливо для корекції різних психоемоційних проблем.

Важливим є те, що інтенсивна взаємодія учасників групи сприяє лікуванню, є емоційна підтримка, можливість навчитися бути самим собою і перенести цей досвід в своє життя. Групова терапія допомагає зрозуміти, що заважає Вам нормально взаємодіяти з людьми і що потрібно зробити для усунення цієї проблеми.

На групі кожен може мати час і в нього є унікальна можливість висловитися і бути почутим, отримати зворотній зв'язок не тільки від однієї людини, а від багатьох. Це хороша компанія. Це тренування. Місце, де можна спробувати незвичайну для себе роль або відпрацювати важливий момент. Наприклад, говорити "ні" співрозмовнику або гідно приймати компліменти.

Враження та відгуки з попередніх груп читайте тут