Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Безкоштовна фотосесія до 10 річчя Школи материнства

fotovystavkaНа честь 10 річчя проекту "Школа щасливого материнства св. Анни" з травня по серпень 2013 року для усіх бажаючих мамусь, які ще в очікуванні дитини та після народження, за допомогою чудового професійного фотографа Ярослава Дзюня (http://vk.com/club26950910) проводитиметься фотосесія на тему "Дар материнства".
Фотосесія проводитиметься безкоштовно для випускниць "Школи щасливого материнства св. Анни". В подарунок кожен учасник отримує 1 фото, а решту можна замовити за власні кошти, або отримати їх на цифровий носій.
Бажаючі звертайтесь за тел. 0987056778 або на е-мейл  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Фотографуючись, ви погоджуєтесь, що Школа та "Колиска життя" використовуватиме фото для виставок, книг, сайту-форуму, білбордів, слайдшоу та інших тем, повязаних з материнством.
НЕ ВТРАЧАЙТЕ НАГОДИ ЗБЕРЕГТИ НЕЗАБУТНІ МИТІ ВАШОГО МАТЕРИНСТВА І МАТИ ЧУДОВУ ЗГАДКУ ПРО НИХ НА ВСЕ ЖИТТЯ!