Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

МОЯ сім'я: мама, тато і я

den simji1Сьогодні, 19 травня, в рамках Тижня подружжя, ми святкували сімейне свято «МОЯ  сім'я: мама, тато і я».

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ.

Батько і мати – найрідніші і найближчі кожному з нас люди. Вони нас вчать, вкладають у наші вуста добрі слова. Життя прекрасне і треба тільки навчитися його любити і цінувати. Воно дарує нам безліч приємних днів, одним з яких є цей день. Сьогодні ми змогли не просто відпочити, а зробити це активно. Адже на нас чекала цікава програма. Ми веселились, розважались, вчились і проводити корисно час усі разом. Ми тішились виступами вокального ансамблю „Метелик” дитячого садка № 31 та народного театру пісні „Співаночка”.

Організатори Заходу: проект  Благодійного фонду  «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни,  Благодійний Фонд «Подоляни», Управління у справах сім'ї та молоді Тернопільської Облдержадміністрації,  Молодіжна громадська організація «Єднання», Громадська Організація «Центр щасливого Батьківства та Материнства», консультативний центр Руху «За життя!» «Колиска життя», кращий тернопільський форум «СІМЕЙКА».
За допомогою: Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), програма «Здоров`я жінок України».
За підтримки: екологічного магазину «Екомаг», Торгової Марки «HUGGIES», кондитерської «ЦУКЕРКА», кращого дитячого магазину «НЕМО», боулінг-клубу «СІЛВЕР». А також УХ- радіо, радіо Світанок,  Тернопільської обласної телерадіокомпанії, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, новин like.te.ua.

Den simji2 Den simji3 Den simji4 Den simji5 Den simji6 Den simji7 Den simji8