Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Життя - це диво. Збережи його!

DSC03077--     Кожна людина є плодом Божої любові та носієм Божого образу і подоби.
Вражаючі успіхи науки і медицини, що зробили реальністю штучне запліднення, вирощування дітей в пробірці і клонування живих істот, затулили собою те сьогодення, невигадане Диво, про яке нагадує Різдво і яке виявляє себе нам без святкових фейєрверків і сенсаційних повідомлень в газетах, - диво "звичайного" народження.
     Народження дитяти - це завжди справжнє диво життя, незалежно від того, наскільки відомою і впливовою людиною він згодом стане.
     Людське життя – священне і недоторкане, оскільки походить від Бога і Йому єдиному належить. Творець високо цінує людину і для її охорони дав окрему заповідь: "Не вбивай". Як вказують наукові дослідження, життя людини починається з моменту зачаття. Відтоді і надалі на кожному етапі внутрішньоутробного розвитку ця неповторна людська істота вже має в зачатковій формі всі властивості людської особи.
     Ми покликані боронити життя. Саме з цією метою цілий тиждень волонтери DSC03089---консультаційного центру Руху "За життя" "Колиска життя", мамусі Школи щасливого материнства св.Анни, формучанки форуму "Сімейка" долучались,  організовували, спільними зусиллями намагались привернути увагу тернополян до гідності ненародженої дитини. Виступи на телебаченні і радіо, семінари, лекції, хресні дороги, і молитовні розважання змогли донести до тернополян і заставили їх задуматись над цінністю життя ще ненародженої дитини. Завершився тиждень розважаннями із  запалюванням свічок, спогляданням діток на слайд-шоу та випусканням небесних ліхтариків.