Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Весна і жінка

vesna i zhinka   2На відкритті фотовиставки «Весна і Жінка» в понеділок, 4 березня, в арт-барі «Коза» в рамках спільного проекту інтернет-видання «Погляд», фотостудії «Арт-Люкс» та чемпіонки світу з пауерліфтингу Лілії Проць взяли участь 23 тернополянки, які відомі у різних сферах діяльності

Усі вони у свій спосіб закликали і ще цілий тиждень даруватимуть вам сонце, тепло та посмішки. Але робитимуть вони це мовчки – з допомогою фотоперевтілення.
В реальному житті  це – художниця, поетеса, письменниця, танцівниця, співачка, акторка, журналіст, дизайнер одягу, лікар, спортсменка, керівник установи, підприємець, чиновниця, політик, депутат, громадська діячка, редактор…
Хто вони? Відомі і невідомі, чарівні і казкові, у несподіваних і непередбачених ракурсах від Весни.

В проекті брала участь відома нам Марія Хомів, координатор проекту vesna i zhinka   1                                         «Школа щасливого материнства св.Анни», консультант форуму «Сімейка», лікар-психотерапевт ТМКЛ№2, голова ГО «Центр щасливого Батьківства та Материнства», автор багатьох соціальних проектів міста.

«Участь в цьому проекті значно пришвидшила подих Весни у моєму оточенні та житті. Хіба є ще щось мрійливіше коли ти в весняному образі мрієш про тепло. Аромат весняних квітів і ніжні мелодії природи.
Дякую організаторам за нагоду долучитись і стати жінкою-весною» - Марія Хомів.

Якраз в тему вважаю вірш Л. Костенко:
Простору! Простору! Простору!
І щоб ніяких травм
І чогось такого простого
Як проростання трав
І чогось такого дивного
Як музика без блаженств
І слова хоча б єдиного
Що має безсмертний сенс!