Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Наш третій день народження

3 roky birhdayКоманда та учасники  Форуму тернопільських мамусь Школи щасливого материнства св.Анни 8 жовтня святкує свій третій день народження.

У зв’язку з цією подією 8 жовтня з 16.00 до 18.00 у Тернопільському центрі комунікацій (вул. Й.Сліпого, 7), ТЦ "Атріум", 4 поверх, відбудеться святкова зустріч-чаювання та презентація роботи форуму за три роки.

Адміністрація форуму запрошує: майбутніх і теперішніх мамусь та татусів, журналістів.

Організатори заходу: проект ТБФ "Карітас" Школа щасливого материнства св.Анни, Тернопільський центр комунікацій, Громадська організація "Центр щасливого Батьківства та Материнства", Центр Руху "За життя!" "Колиска життя".

За підтримки: БФ "Подоляни", Ух- радіо, Радіо Світанок, Інтернет- газети "Погляд", Газета "У кожен дім", Інтернет-порталу "Пара молода", а також за сприяння: ТМБФ " З Любов'ю та Милосердям"; ПП "Чумацький шлях-Т"; Ірини Мацко, засновниці видавництва ІРМА, автора художніх творів для дітей; фармаркету Ельфа; компанії Кімберлі Кларк; інтернет-магазинів екологічних товарів Екомаг, Кумка, Еко-Тернопіль; інтернет-магазину продажу та прокату дитячих товарів Хеппімаркет; VIP-таксі; інтернет-магазину розвиваючої іграшки "Повна торба"; магазину нового дитячого одягу з країн Європи.