Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

День Батька 2012

den batka 1    На минулих вихідних у Тернополі відсвяткували День Батька.

В суботу, 15 вересня, напередодні свята роздумували про місію Батьківства на чуваннях у Архикатедральному соборі УГКЦ. Було затишно та тепло від молитви, відверто і проникливо розказано про збереження нового життя. Всі присутні батьки отримали благословення, щоб добре виховувати своїх дітей і бути гідним свого покликання.

У неділю, 16 вересня, в торгово-розважальному центрі "Подоляни" татусі, мамусі і дітки м. Тернополя радо приймали участь у святкових заходах. Татусі брали активну участь у конкурсах. Вони чудово справлялися із завданнями. Під час конкурсів їм прийшлося заплітати косички своїм донечкам, пришивати ґудзики, міняти підгузки малюкам, а також зав’язувати слінги. Для дітей організували конкурс малюнків "Мій чудовий татусь".

А також малечу розважали клоуни театр-студії "Вундеркіндер". Переможці конкурсів були нагороджені чудовими призами від спонсорів заходу. Татусі в очікуванні дитини мали змогу прослухати міні-лекцію про партнерські пологи. Кожен тато, який прийшов на свято, отримав медальку "Чудовий татусь - 2012".

Організатори свята БФ"Подоляни", Управління у справах сім"ї та молоді ТОДА, ГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства", мамусі форуму http://www.mamusi.org.ua, проект Карітас "Школа щасливого материнства св.Анни, консультаційний центр руху за життя "Колиска життя" подарували чудовий настрій та море радості усім присутнім на Дні Батька 2012. Велика подяка спонсорам заходу: компанія "Кімберлі Кларк", інтернет магазин "Кумка", театр-студія "Вундеркіндер", боулінг-більярд-лоббі SILVER, Konica Minolta, технічна студія "Винахідник", "Вишиванка для малят", льодовий центр "Ескімос", студія друку "Чумацький шлях-Т". Також дякуємо інформаційним партнерам: газета "У кожен дім", 20 хвилин, RIA-плюс, УХ_ радіо,інтернет газета "Погляд", інтернет портал "Пара молода", сайт для батьків dity.te.ua. 

Фотозвіт зі свята