Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Святкуймо і вчимось у травні разом!

День Матері, День Сім'ї, День захисту дитиниНа честь Дня Матері, Дня Сім'ї, Дня захисту дитини з 1 травня по 1 червня - цілий місяць вагітні матусі проекту Школа щасливого материнства св. Анни, мамусі кращого тернопільського форуму forum.mamusi.org.ua, молоді подружжя, слухачі і відвідувачі ТОГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства" а також усі кого цікавлять теми материнства, батьківства, сім'ї та збереження життя зможуть і повчитись і посвяткувати, обмінятись досвідом і дізнатись багато цікавого.

Заплановані заходи:

1 травня розпочався цікавий фотоконкурс "Ось я. Мить з життя." для зареєстрованих кориcтувачів форуму forum.mamusi.org.ua

Просимо висилати свої фотографії у кількості 2 шт. на яких зображені ви з батьками, чи дідусями чи іншими родичами в дитинстві маленькими і зараз. Різниця між віком на фото повинна бути не менше 8-10 років. Чудові призи отримають як переможці так і усі учасники.

Спонсор конкурсу - компанія Ельфа. Фотографії просимо відсилати до 25 травня на нашу пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

6 травня о 16.00 - волонтери Руху за життя запрошують вас на зустріч в приміщенні Архикатедрального Собору (катедральний клас)

7 травня о 12.45, 10 травня о 12.00 в Школі щасливого материнства св. Анни лекції на тему: "Я - годуюча мама".

13 травня - маленький пікнік для для зареєстрованих матусь форуму forum.mamusi.org.ua на Єлисейських полях Тернополя в парку Шевченка 17.00-19.00, де на вас чекатимуть незабутні митті щасливого материнства зафіксовані у фото, дегустація кексів від мамусь. Пікнік відбудеться за наявності хорошої погоди, при її відсутності переносимо святкування в ГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства", ТРЦ "Подоляни" на 17.00.

14 травня о 19.00 для усіх бажаючих в Катедральному класі, вул. Сагайдачного 14 відбудеться лекція о.Мартина Хоміва, автора одноіменної з темою книги, д-ра канонічного права на тему: І стали вони одним тілом.

15 травня о 19.00 в приміщенні ТОГО в Подолянах відбудеться лекція- тренінг на тему: Благополучна сім"я: сім Я. Секрети і правила кожного. Лектор: Марія Хомів, л-р психотерапевт

16 і 17 травня о 12.00 в Школі щасливого материнства св. Анни лекції на тему: "Я-слінгомама. Я-слінготато". Ведуча: багатодітна мама, слінгоконсультант Дарія Горон

21 травня об 11 год під час відкриття фестивалю Дивокрай мамусі з дітками долучаться до вільного малювання

28 і 30 травня в Школі щасливого материнства св.Анни о 15.00 - лекції на тему "Психологія батьківства та Материнства". Ведуча: психолог, арттерапевт Наталія Поліщук

1 червня о 12.00 - Школа щасливого материнства св. Анни є інформаційним партнером першого наймилішого та найдобрішого параду: Параду дитячих візочків. Усіх мамусь, татусів і дітлахів запрошують 1 червня 2012 року на площадку перед ТРЦ Подоляни. Бути при повному параді всім.