Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Парад візочків!

парад-возиків-285x175Приєднатися до параду візочків запрошують батьків та їхніх малюків 1 червня о 12.30. Його проведуть у Тернополі уперше. Місце зустрічі - майданчик перед ТРЦ “Подоляни”. Учасниками наймилішого та найдобрішого параду в світі можуть стати усі батьки та їхні діти, для перевезення яких використовують візочок.

Кожна команда повинна складатися з кількох людей. Мінімум - одного з батьків та дитини, максимум - тата і мами (бабусь із дідусями) та усіх їхніх дітей,
Завдання кожного екіпажа - придумати для себе цілісний образ, а головне - його втілити. При цьому не забувати про неодмінний атрибут параду - дитячий візочок.

Жодних обмежень щодо вибору варіантів модернізації “транспортного засобу” немає. Єдине: “в образі” мають бути усі члени команди: малюки, батьки і візочок.

Участь у параді безкоштовна, - додає співрозмовник. - Для цього слід подати реєстраційну заявку на сайті
festival.te.ua або в групі vkontakte.ru. Кінцевий термін - 30 травня.

Для реєстрації необхідно вказати імена та прізвища одного або обох із батьків, кількість учасників команди, вік дітвори, телефон та електронну пошту. Журі оцінюватиме екіпажі за такими критеріями, як оригінальність, цілісність образу, художнє оформлення та актуальність. На усіх учасників параду чекають подарунки.

Переможців визначатимуть у різних номінаціях. Наприклад, “найкращий мультиплікаційний образ” і “найкращий казковий образ”. Повний перелік оголосять згодом, ближче до дати проведення параду.

Тож якщо у вас вже є маленькі карапузи, а в них - коляска чи візочок, збирайте команду, підключайте фантазію, придумуйте ідею чи образ, шийте костюми, тюнінгуйте “транспорт” і гайда на перший у місті парад дитячих візочків.