Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Тиждень сім'ї в очікуванні дитини 2-7 квітня 2012 року

7370

Запрошуємо на Тиждень сім'ї в очікуванні дитини, який відбудеться  2-7 квітня 2012 року.

Організатори заходу:
За сприяння міського голови та ТБФ "Карітас" проекту Школа щасливого материнства св.Анни, БФ "Подоляни", Управління у справах сім'ї та молоді ТОДА, ТОГО"Центр щасливого Батьківства та Материнства", мамусі форуму mamusi.org.ua/forum

З допомогою: Ух- радіо, Радіо Світанок, Інтернет- газети "Погляд", Газета "У кожен дім", Інтернет-порталу "Пара молода",

а також: міської дитячої поліклініки, жіночим консультаціям, Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ, ТУСК "Обнова", ГО"За життя", ГО"Відродження нації", ТМБФ " З Любов"ю та Милосердям", ПП "Чумацький шлях-Т", лабораторії Леонардо, Ірини Мацко, засновниці видавництва ІРМА, автора художніх творів для дітей; фармаркету Ельфа, компанії Кімберлі Кларк, магазину Коніка, магазину чоловічого одягу "МАЕСТРО", магазинів дитячого одягу "ДОЧКИ І СИНОЧКИ", "НЕМО","Baby land", інтернет-магазину дитячого одягу "Ваше чадо", інтернет-магазинів екологічних товарів Екомаг ,Кумка, інтернет-магазину продажу та прокату дитячих товарів Хеппімаркет.

Офіційний первізник свята: VIP-таксі 52-08-08 безкоштовно* возитиме вагітних від їх дому до Подолян і додому (*безкоштовний проїзд рахується лише в межах мінімального проїзду - тобто 13 грн. якшо ж поїздка вартуватиме більше, потрібно доплатити різницю).

Сценарій тижня:

В рамках тижня з 2 по 7 квітня – Тиждень сім'ї в очікуванні дитини:
2 квітня:
- підведення підсумків фотоконкурсу «Родинні читання», на форумі mamusi.org.ua/forum з наступним визначення номінації переможців для представлення фотографій для огляду в День свята - 7 квітня в ТРЦ"Подоляни"
- 15.00 - круглий стіл на тему: " Я живу! Люби мене!" в Катедральному класі.
3 квітня:
- 15.00 - майстер-клас: Великодні писанки. Проводить Наталія Турецька, депутат обласної ради, директор "Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів"
- 16-17.00 - заняття: Казкотерапія для майбутніх мамусь і татусів. Казка про народження нашої дитини.Заняття для вагітних.
- 17-18.00 - заняття: Як навчити дітей любити книгу. Рости моє деревце з міцного коріння (історія роду для дітей). Обидві зустрічі в ТОГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства",( ТРЦ" Подоляни", напроти піцерії)
Ведуча:Ірина Мацко, засновник видавництва ІРМА, автор художніх творів для дітей
4 квітня:
- 15-16.00 - тренінг: Мови любові у майбутній сім"ї. Проводять тренери і працівниці ГО "Відродження нації"
Заняття в приміщенні ТОГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства" ( ТРЦ" Подоляни", напроти піцерії)
5 квітня:
- 12-14.00 - лекція: Природнє батьківство. Висаджування. Слінги. Життя багатодітних мам, обмін досвідом.
Заняття у Школі щасливого материнства св.Анни, вул.Федьковича, 16
- 14-16.00 - заняття в технікумах, інших вищих навчальних закладах на теми: За життя.
6 квітня:
- 16-17.00 - лекція: Батьківські сценарії і як це впливає на життя та батьківство і материнство.
Ведуча: лікар психотерапевт Марія Хомів. Заняття в приміщенні ТОГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства"( ТРЦ" Подоляни", напроти піцерії)
7 квітня
- 16-18.00 - Святкування Свята сім"ї в очікуванні дитини в ТРЦ"Подоляни".
У програмі: цікаві заходи, конкурси та багато призів, танцювальні виступи, дегустація кексів та ярмарка авторських робіт мамусь, креативні животики вагітних з малюнками та ще багато-багато цікавого.
На протязі усього тижня цікаві лекції у Школах материнства міста та соціальні агітації за сімейні цінності.