Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Статті

Бути мамою та батьком – ціла майстерність, якій необхідно вчитися

batko i matyЇї рухи легкі і вільні. Її голос м’який, але впевнений. Сяяння її очей не порівняти з сонцем. Її погляд спокійний. Вона віддає нам свою турботу і любов, не прагнучи нічого взамін. Вона… наша мама…
Яке б небо не розкинулось над жінкою, які б вітри її не обвівали, в якій країні вона б не народилась, бути мамою, так само природньо, як розквітати квітам навесні, як дихати, як жити.
Мати – це життя, це безмежна, безумовна любов. Де б ми не були, материнська молитва завжди летить попереду, захищає нас, оберігає і підтримує.

…Його серце сповнене відваги, гордості і поваги. Він сильний і терплячий. Він може здолати усі труднощі заради них – тих, хто чекає на нього в домі. В домі їхньої любові.

У нелегкому та нестабільному світі найкраще укриття – це сильний, потужний союзник, мудрий радник, чуйний слухач, невідказний помічник, вірний друг, надійна підтримка, світич самовідданої доброти … Можливо це і набагато більше мав на увазі Ісус Христос коли Він, споглядаючись на небо, назвав Бога Авва! – Татусем.

І дійсно, кращий захист з першого дня нашого життя в утроби нашої матері це наш Татусь – Наш Добрий Небесний Батько, котрий дарує Свій дар батьківства і нам людям! Який це величний дар стати і бути батьком, і, яка це дивовижна, неповторна втіха коли з любов’ю прибігає з відкритими ручками дитина і просто каже… Татусю!

Для будь-якої дитини її мама і тато та близькі люди – найкращі люди на Землі. З того моменту як календар почав відраховувати перші тижні і місяці життя дитини, усі годинники показують один і той самий час – ЧАС любити своїх дітей.

Господь настільки шанує свободу людини, що умалився до її розмірів і просив згоди, щоб поселитися в ній та народитись з неї. Співтворіння … яке велике слово, яке велике Диво. Новий день приносить у цей світ нову людину.

Як важливо це цінувати та прийняти. Хто як не матусі та татусі, в очікуванні, при надії, та уже тримаючи маленьких діток на руках можуть поділитись з нами цією радістю.

І ми щасливі святкувати 9 рік поспіль «Свято сім’ї в очікуванні дитини», та вже 15 років працювати для сімей в очікуванні Дива.

фото-Irina Bezkorovayna
наші випускники Школи