Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

А хто вгадає: де Єва, а де Діма?

7 kvitnja Svitlana Matvijishyn 1Ніколи не викладала фото тих животиків. Можливо й зараз не дуже актуально,та сьогодні
ДЕНЬ СІМ'Ї в очікуванні дитини і чомусь закортіло ними поділитись і підтримати ті сім'ї,які очікують зустрічі з своїм чудом.
Ті роки (2017-2019)я закрилась від всіх і всього,до 18 р.я навіть не знала, що таке інста, була в якомусь своєму світі-чесно зізнатись,навіть трішки в заторможеному.
З Євою всього боялась:якісь невідомі відчуття-паніка, кольнуло в боку-до лікаря. Відвідувала курси школи материнства святої Анни на чолі з Марі Хомів і так вже чекала тої першої нашої зустрічі. 
А з Дімасіком...боялась лише одного,як то я зможу любити двох дітей однаково,коли все моє серце належить тій крихітці,якій ще немає 2 рочків - як зможу приділяти час,увагу ,турботу двом.
Ох ті думки не давали мені спокою.
Та собі так думаю,якби прийшло діло до третьої стоп, тут ніхто нічого не натякає,-то всього б вистачило і часу,і сил,і любові бо ті діти приносять з собою любов і наповнюють кожне серце.
#7квітня
Світлана Матвіїшин
7 kvitnja Svitlana Matvijishyn 2