Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

ІСТОРІЯ ОДНОГО МАТЕРИНСТВА

7 kvitnja Natalja LishchynskaЄва збирала речі, швидко. Все необхідне для неї і двох дітей вмістилися в одну велику валізу та рюкзак. Похвалила себе. Чого-чого, а організованості та швидкого прийняття рішень, вона точно навчилася. Вони їдуть на море. Сьогодні. Самі. Вона і двійко дітей, 6 і 3 років. З невеликою сумою грошей, позичених у батьків. Їдуть, бо інакше вона не зможе. Не зможе віддати дітей в садок і знайти роботу. Пережити зміну виховательки. Зміну роботи. Єві було так страшно, що в неї пропав голос. А сьогодні в дорогу. Добре, що подруга-лікар виручила. Одна інгаляція адреналіном і все пройшло. Вони під’їжджали до курортного містечка. Здалеку був відчутний запах моря.

Він, як ковток свіжого повітря в цю полудневу спеку. Після ночі в потязі. Після тісної маршрутки. І от вона вперше показує їм море! ЇЇ переповнює захват! Повільно йде з ними на морський берег, тримаючи обох за руки. Вже під вечір. Хвилі набігають на пісок, піняться білим кольором. В повітрі пахне свіжістю. Кричать чайки. Людей небагото. Син спокійно це сприймає, грається камінцями на березі, у воду не поспішає. А донечка радіє, бігає, купається. Так ніби русалочка. Єва нарешті може відпочити, лягти, заплющити очі і ні про що не думати. Так вони проводили відпустку, насолоджувалися, їли виноград. І закохалися в море. Єва - у безтурботність, яку тут відчула. Сашко - у камінці і пісочні замки, які постійно будував. Взагалі він постійно щось будує: вежі, замки, машини. В дома, в пісочниці, на морі, в горах. З усього, що попадеться під руки. Маргаритці сподобалися хвилі і пляж. Справжня маленька жінка. Любила плюскатися у воді та засмагати на березі. І падати на хвіст старшому братикові. «Мона, я піду з тобою?» - говорила вона. А він супився і відповідав: «Відстань від мене, малявка!», або: «Ну ладно, ходи!». На морі Єва раптом згадала, що вона приваблива. Стільки уваги і підтримки вона давно не відчувала. Проте для себе вирішила, що не прийме жодних пропозицій. Їй не потрібен чоловік - дитина, чоловік - батько, чи чоловік - старший брат. Їй потрібна свобода і незалежність. І вона їх отримала, а море стало її першим кроком. 

аталя Ліщинська