Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Жовтень — місяць обізнаності про перинатальні втрати

den perynatalnyh vtratКожного дня в Україні більше 10-ти дітей народжуються мертвими або помирають у перші дні свого життя, (після 22-го тижня вагітності). 20% усіх вагітностей закінчуються втратами на ранніх термінах. А це десятки тисяч сімей в Україні, які переживають викидень або завмерлу вагітність щороку.

Найбільша кількість втрат, до 80% з усіх до 22 тижня, стається впродовж першого триместру. Це час, коли про те, що жінка вагітна знають лише найрідніші, і часто жінці доводиться вдавати, наче нічого не трапилося, та відразу повертатись до звичних справ. Статистика є приблизно однаковою для всього світу, і таким втратам часто не можна запобігти, але точно можна запобігти додатковій психологічній травматизації від них.

Батькам потрібно знати, що вони не одні у своєму горі та що їх емоції мають право на існування. А людям поряд — як підтримати тих, хто переживає втрату дитини.

Жовтень, це місяць обізнаності про наступні втрати: викидень, позаматкова вагітність, завмерла вагітність, мертвонародження, припинення вагітності у зв'язку з медичними показниками, неонатальна смерть, синдром раптової смерті немовля, інші випадки втрати дитини під час вагітності, впродовж або після пологів. Всі ці типи втрат відносяться до категорії складних, після яких процес горювання є особливо важким та тривалим. Хибно вважати, що якщо жінка не бачила дитя або батькам не вдалось провести часу разом — про втрату можна буде легко забути.

Батьки завжди пам'ятатимуть дитя, яке загинуло, хоч і проживання горя буде різним для кожного.

Ставтесь бережно до себе!

#хвилясвітла #waveoflight #обізнаністьпроперинатальнівтрати #blaw2020