Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Для того щоб зробити свою дитину кращою, батькам необхідно зробити кращими Себе

Homiv-850x544Коли нам потрібно виговоритись та вирішити прості проблеми – ми звертаємось до психолога, коли нам потрібно лікувати душу – ми звертаємося до психотерапевта. Останній набагато глибше проводить оцінку вашого стану та, як лікар, може призначати відповідне лікування. Чомусь слова «психотерапевт» у нас багато хто боїться. Хоча, насправді хороший лікар дійсно може витягти вас із вашого ж дна та показати напрям куди рухатися далі. «Родичі Гарбузові» хочуть познайомитися вас із однією з таких рятівниць душ. Вона-цікава та особлива, як у професії та в житті. Жінка, яка працює психотерапевтом, веде ряд жіночих проектів, тренінгів, вебінарів, семінарів, груп. Проживає у маленькому містечку, де і черпає ресурси. Уміюча вести за собою, бути поруч, додавати натхнення. Заміжня, мама, справжня жінка – Марія Хомів.

Окрім цього Марія веде свій блог; має канал на YouTube; лектор у проекті “Школа щасливого материнства св.Анни”; автор, ведуча проекту для дівчат-підлітків “Я-цінна. Я-гідна. Я-особлива”; співавтор, тренер проекту Жіночий психологічний Салон “Княгиня”; автор, тренер чудового жіночого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА тощо.

Інтерв'ю читайте за цим посиланням.