Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Краще адаптуватися дитині у дитячому садку допомагає грудне вигодовування

Lilya-GavrylyakМайже 6 років досвіду грудного вигодовування має тернополянка Ліля Гавриляк. Вона – мама двох дівчаток. Старшій Евеліні майже 6 років, молодшій Адріані 2 роки і 8 місяців. Меншу досі прикладає до грудей. Евеліна відлучилася сама у 2 роки і 10 місяців. Ліля Гавриляк за спеціальністю менеджер зовнішньоекономічної діяльності. Нині більшу частину свого часу проводить з дітьми. Сайту ПРО Те представила себе щасливою мамою і дружиною. Ліля – консультант з грудного вигодовування. Навесні задумала створити власний сайт для вагітних і мам, який був би онлайн школою, сховищем корисних статей і цікавих новин. Каже, що саме цього їй не вистачало свого часу. Назву сайту підбирала довго, поки не приснився сон, що це має бути “Стукіт серця”.  

"ТРИВАЛЕ ВИГОДОВУВАННЯ ГРУДЬМИ – ДОБРЕ І ДЛЯ МАМИ, І ДЛЯ МАЛЮКА" -  Марія Хомів, лікар психотерапевт, автор 12-річного проекту для вагітних.

"У СЕЛАХ ЖІНКИ ПРИКЛАДАЛИ ДО ГРУДЕЙ НАВІТЬ ШЕСТИРІЧНИХ ДІТЕЙ" - Іванна Наконечна, лікар акушер-гінеколог

Детальніше читайте за цим посиланням.