Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Проект "Територія тіла"

terytoria tila 1З радістю запрошуємо Вас у новий проект «Територія Тіла».

Цікаві тренери. Підтримуючий простір. Прості та послідовні кроки здорового підходу до вашого благополуччя. Пропозиція від якої важко відмовитись!!! Зустрічі щосуботи, з 24 жовтня, на протязі 3.5 годин і 2.5 місяців роботи над собою. ЦІЛИХ 35 годин для себе, у чудовій програмі покращення самопочуття. Хочете вчитися чути своє тіло, свій "храм" і відчувати вірний вихід? Мрієте розвивати свою жіночу природу? Бажаєте пізнати як наші думки спалюють кілокалорії, як ваші звички можуть стати друзями?

ОТОЖ, тернополянки: Запис у групу розпочався.

З другого заняття група стає закритою, і долучення учасниць не відбувається. Ми хочемо вам подарувати можливість бути в цьому проекті ПЕРШИМИ! Є мотиваційні знижки!

Адміністратор проекту Ірина з радістю відповість на ваші запитання про деталі проекту, ціну та місце проведення за тел.:0987425405 або на лист за нашою адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

https://vk.com/proekt.tilo

https://www.facebook.com/groups/proekt.tilo/?__mref=message