Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

«Колиска життя» вітає з Днем Батька

shakiraУ кожного свій шлях до Батьківства та Материнства. Часто він нелегкий, непередбачений та несподіваний. Десятки історій вибору, сумнівів, зранень, тривог. Але бути відважними можливо. 16 жінок за три роки роботи консультативного центру «Колиска життя» змінили свою думку після звернення і народили малюків. Деякі із них - завдяки підтримці чоловіків. Навіть найтонший промінчик світла долає темряву. А особливо коли є підтримка. Коли поруч надійне плече підтримки, вже не так лячно проходити шлях на самоті. Збережіть життя, тим , хто поруч. Станьте ланкою в ланцюзі тих, хто може народитися, будьте маленькими кроками до допомоги у подоланні розпачу і народженні великого Щастя, у можливості сповнити свою місію - Батьківства та Материнства.

Так важливо зворушливо та мудро показати дивовижний доказ Божої любові та сили. Хай ваша історія надихає інших. Хай ваше волонтерство буде потрібним. Хай ваш вибір буде добрим. Консультативний центр руху за життя «Колиска життя» вітає з Днем Батька. Ми теж поруч.

Гаряча лінія - 097 9230204