Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Розвиток дитини

rozvytok mozku"Немає нічого неправильного в мозку наших дітей. Є щось неправильне в наших теоріях".

Джон Медіна (John Medina) - молекулярний біолог-еволюціоніст, що займається вивченням генів, що беруть участь в розвитку мозку. Тричі визнавався кращим викладачем у різних університетах США.

Всі батьки хочуть, щоб їхні діти виросли розумними, допитливими, всебічно розвиненими і успішними в майбутньому. Джон Медіна порівнює процес виховання дитини з вирощуванням дерева. Щоб виростити плодоносне дерево, нам потрібні росток, сприятливий клімат і родючий ґрунт.

Росток (дитина) у Вас вже є або скоро буде, переходимо до сприятливого клімату, адже як грунт не підживлюй, а в тундрі апельсини не виростиш. Аналогічно Джон Медіна виділяє базову умову розвитку дитини - безпеку. Якщо відносини в сім'ї схожі на поле бою: мозку малюка буде не до розвитку.

Тому, перше, що слід зробити молодій мамі - подбати про свій душевний спокій та мир у своїй родині.

Якщо це вдалося, то можна переходити до чотирьох добрив, які виділяє Джон Медіна для допомоги дитині в розвитку своїх здібностей:

1. Грудне вигодовування 2. Розмови з дитиною 3. Правильні гри 4. Похвала за старання, а не за природну обдарованість

Крім добрив існують три токсини, які можуть гальмувати розвиток малюка. Треба знати їх в обличчя і по можливості уникати:

1. Телебачення, комп'ютер, ігри до 2-х років 2. Змагання мам 3. Надмірні вимоги

З книги Правила розвитку мозку дитини.