Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Фотоконкурс малюнків на асфальті про Вашу сім'ю від форуму "Сімейка"

maljunok na asfaltiМи знаємо, що ваші дітки чудово вміють малювати крейдою. Спробуйте попросити їх намалювати вашу сім'ю. Ми впевнені що це будуть чудові малюнки.

Конкурс розпочинається 05.05 і триватиме до 25.05 на родинному форумі "Сімейка". У Вac буде досить часу, щоб придбати крейду, знайти затишне місце і у сонячну погоду намалювати. Або навіть зібрати компанію із декількох сімей в різних районах міста, щоб було ще цікавіше!

До кінця травня Вам потрібно вислати одночасно 2 фото (1 - фото малюнку на асфальті вашої сім'ї, 2 - як саме дитина його малює) з зазначенням імені та віку дитини на нашу адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою "Сім'я 2014". Обов'язкова умова участі в конкурсі - бути зареєстрованим користувачем форуму"Сімейка".

Голосування відбуватиметься з 27.05 по - 5.06.2014 шляхом подяк в темі під фото та закритим голосуванням.
Лише 1 переможець, оголошений 07.06.2014! Старайтесь!

ЧУДОВИЙ Приз - чек на 200 грy на сімейну вечерю від нашого спонсора ресторану "ШОКОЛАД" chokolate.te.ua Ресторан «Шоколад» знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. 15 квітня, 15а. Це затишний заклад для успішних та позитивних людей. Класичний інтер'єр створює неповторну атмосферу естетики та комфорту. Просторий зал, розкішні м'які меблі, оригінальне оформлення та велика тераса – все для зручності гостей.

shokolad