Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

У Тернополі унікальна школа для жінок відзначила 13-річчя

13 rokiv shkoliУже 13 років у Тернополі діє «Школа щасливого материнства св. Анни». Психотерапевт і координатор проекту Марія Хомів розповіла, чому саме – школа і чи можна материнству навчитися, незважаючи на те, який в жінки материнський інстинкт, яке виховання, погляди тощо.

– Материнство – дуже глибинне. – розповідає Марія Хомів. – Незважаючи на виховання і погляди та стереотипи, можна точно навчитись навикам догляду, годування, стресостійкості, підготуватись до пологів, зрозуміти основи того, що відбувається з мамою під час та після вагітності.

А ось відчуттю материнства навчитись важко, але дуже варто пробувати працювати зі своїми неусвідомленими відчуттями. Пропрацьовувати страхи, тривоги, невпевненість, образи, минуле, в ідеалі ще до вагітності.

Більше читайте за цим посиланням.