Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Про святкування Дня сім'ї в очікуванні дитини

den simji v ochikuvanni dytynyОсобливе свято - День сім’ї в очікуванні дитини сьогодні, 7 квітня, відзначають на Тернопіллі. Започаткувало його ще п’ять років тому подружжя Марії та Мартина Хомів.

Працюючи головою громадської організації «Центр щасливого батьківства і материнства», тернополянка помітила, що ставлення оточуючих до вагітної жінки - дещо байдуже. Отець Мартин Хомів, який тоді керував проектом благодійного фонду «Карітас» - «Школа щасливого материнства святої Анни» підтримав ідею дружини.

- У нас була мета – привернути увагу людей до теми зародження нового життя, - розповідає психотерапевт Марія Хомів. – Незважаючи на війну, на будь-які катаклізми, дати можливість маленькій дитині народитися, прийняти на себе цю відповідальність, це – має велике значення. І це мало би викликати ще більшу увагу і захоплення усіх людей. Утім, цього наразі немає…

Більше читайте за цим посиланням.