Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Фотоконкурс "Я з татом"

den batka konkursНапередодні Дня батька, який традиційно святкується в третю неділю вересня, а цього року це буде 20 вересня, команда родинного форуму "Сімейка" запрошує вас приєднатися до участі у фотоконкурсі, в якому ви можете поділитись однією з веселих чи зворушливих світлин із вашого дитинства або юності, на якій зображені ви з вашим татусем. Також буде дуже цікаво, якщо ви напишете декілька слів про те, де і за яких обставин була зроблена ця світлина, і чим цей момент вам так запам’ятався.

Тривалість конкурсу :
Конкурсні фотографії приймаються з 2 до 14 вересня включно!
Голосування триватиме з 15 по 18 вересня включно!
Оголошення переможців 19 вересня.

Переможці отримають для своїх чоловіків або татусів подарунки ручної роботи.
В залежності від кількості подяк переможці отримають за 1 і 2 місце - по вишитій метелику-краватці і за 3 місце - обкладинку на паспорт від майстрині handmade Ірини Абрам'юк.

Правила конкурсу :
1. До участі в конкурсі приймаються ваші фотографії, на яких зображені ви у дитинстві або юності та ваш тато. Також на фото можуть бути присутні інші люди.
2. Роботи надсилайте на адресу форуму Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою у темі "Фотоконкурс: Я з татом". Обов'язково в листі вкажіть ваш нік на форумі.
3. Приймати участь в конкурсі може тільки зареєстрований учасник форуму, у якого є більше 50 повідомлень.
4. Кожен учасник має право вислати лише 1 фотографію. Якщо ви бажаєте поділитися більшою кількістю фото, можете зробити із них колаж.
5. Участь в конкурсі означає повну згоду учасника з правилами проведення конкурсу.
6. Адміністрація залишає за собою право змінювати умови конкурсу під час його проведення. Всі зміни будуть опубліковані на форумі.
7. Адміністрація без попередження буде видаляти роботи, які не відповідають умовам конкурсу.
8. Голосування відбуватиметься шляхом подяк під фото.
9. Подарунки отримають троє переможців.

З нетерпінням чекаємо на ваші фото!