Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Марафон "Люблячі серця"

KyivEpidemiyaDobrotyСкоро наближається День святого Валентина, і ви, напевно, вже подумуєте про те, чим порадувати ваших близьких. В цей день можна привітати дорогих нам людей – коханих, близьких, друзів, колег по роботі та всіх, кому би вам просто хотілося зробити приємне. І це не обов’язково повинні бути дорогі подарунки, а можуть бути просто маленькі знаки уваги, які, тим не менше, приносять багато радості тим, хто їх отримає.
Найкращий сімейний форум Тернопільщини "Сімейка" пропонує вам підготуватися до цього чудового «сердечного» свята, взявши участь у марафоні добрих справ під назвою «Люблячі серця». В рамках цього марафону вам буде запропоновано виконати п’ять добрих справ. У кожному завданні будуть окремі умови, які не вимагатимуть від вас виконання чогось дуже конкретного, а лише даватимуть вам певний напрямок для діяльності, а що саме зробити, будете вирішувати ви самі.

Умови конкурсу:

1. Учасниками конкурсу стануть автоматично всі зареєстровані на форумі "Сімейка" користувачі, які виконають хоча б одне завдання.
2. Завдання будуть даватись по одному і виставлятимуться в цій темі. Кожне завдання матиме свій термін для виконання. Учасник марафону повинен викласти свій звіт про виконане завдання у даній темі, написати, яке саме завдання він виконав та розповісти про зроблену ним справу та свої враження від виконаного завдання. Також до свого звіту бажано додати хоча б одну фотографію. На ній не обов’язково повинні бути присутні люди, але фотографії допоможуть форумчанам краще зрозуміти і уявити те, що ви зробили. Звіти без фотографій також приймаються, але за звіти із фотографіями ви отримаєте додаткових 5 балів. Якщо адміністрація форуму виявить, що в рамках марафону були використані чужі фотографії або свої фотографії, зроблені до початку марафону, учасник з марафону зніматиметься.
3. Після завершення марафону буде визначено троє переможців, які отримають найбільшу кількість балів. Бали рахуватимуться наступним чином. За кожне вчасно виконане завдання учасник марафону отримає 5 балів, + 5 балів за додану фотографію та + кількість балів, рівну кількості подяк під його постом. Дякувати зможуть всі учасники форуму, зареєстровані раніше дня початку марафону. Також можна буде виконати завдання пізніше заданого терміну, але не пізніше закінчення всього марафону, але за це учасник отримає вдвічі менше балів, тобто 5 балів за виконане завдання із фотографією або 2,5 бали за виконане завдання без фотографії + кількість балів, рівну кількості подяк під його постом. Можна зробити і не одну добру справу в рамках одного завдання, але необхідно їх всі описати в одному повідомленні. Також буде визначено окремого переможця, під чиїм постом про виконане завдання буде найбільша кількість подяк.
Всі переможці отримають призи від фармацевтичної фабрики "Ельфа-лабораторія"

4. Марафон триватиме з 28 січня по 13 лютого.

Графік завдань:
1 завдання: 28.01 – 30.01
2 завдання: 31.01 – 2.02
3 завдання: 3.02 – 05.02
4 завдання: 06.02 – 8.02
5 завдання: 9.02 – 11.02
Голосування триватиме до 13.02 включно. А 14 лютого ми оголосимо переможців!

Тож запрошуємо вас взяти участь у нашому марафоні добрих справ «Люблячі серця». Завдання можна, і навіть бажано, виконувати не лише самим, але й залучати дітей, родичів, друзів, адже робити добрі справи разом набагато цікавіше!