Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Листи нашим героям

lyst v atoДуже багато українських хлопців та чоловіків перебувають зараз на Сході України, аби відстояти цілісність нашої країни. Ми не знаємо їх, але вважаємо їх героями - безстрашними і мужніми! Просто хочеться, щоб хтось їм сказав: все буде добре!
Ми не можемо взяти в руки зброю і стати поряд із ними, але ми можемо написати їм - незнайомим - кілька теплих рядків, аби підтримати їх, аби вселити віру в перемогу. Тож якщо ви бажаєте написати свого теплого листа українському солдатові, не стримуйте себе і зробіть це!

Кажуть, на такі листи вони дуже чекають і відносять до них особливо трепетно. АЛЕ ОСОБЛИВО ВОНИ ЧЕКАЮТЬ на малюнки дітей. Вони підкладають їх під броники, ховають в каски, для них це талісмани!

Давайте зробимо це на протязі цього тижня!



Збираємо
листи та малюнки у такий спосіб:
1. Висилайте їх на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
а краще:
2. Приносьте їх у п'ятницю, 1 серпня,
13:00 - жіноча консультація №2, вул. Купчинського, 14, Школа материнства (1-й поверх).
15:00 - Школа щасливого материнства св.Анни, вул. Федьковича, 16

Ми роздрукуємо та передамо їх тим, хто завезе.
Поспішайте!