Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Відсвяткуймо День сім’ї в очікуванні дитини разом

zhizn7 квітня - в день Благовіщення, в Тернополі та області святкуємо вже декілька років поспіль – День сім’ї в очікуванні дитини.
Ваша увага до цього заходу має велике значення, адже в нашій українській культурі оспівана і возвеличена святість батьківського покликання. Кожен знає, як багато в житті людини залежить від її батьків, від того, як вони приймуть її у цей світ, яку дорогу настановлять. Сьогодні ми формуємо майбутнє наших дітей, і наше з вами майбутнє. Подбаймо про найважливіше. Допоможімо шукаючим віднайти справжні цінності. Спрямуймо їхні погляди на важливе. Ми закликаємо боротися за життя дітей, за гідне життя, за щасливе і добре майбутнє.

Господь настільки шанує свободу людини, що умалився до її розмірів і просив згоди, щоб поселитися в ній та народитись з неї. Співтворіння ... яке велике слово, яке велике Диво.
Новий день приносить у цей світ нову людину.

Як важливо це цінувати та прийняти. Хто як не матусі та татусі, в очікуванні, при надії, та уже тримаючи маленьких діток на руках можуть поділитись з нами цією радістю.

Розклад заходів:

4 квітня (п’ятниця) о 18.00 - молитва-чування за ДАР народження, Архикатедральний Собор.

05 квітня (субота) о 12.00 - в рамках святкування Дня сім’ї в очікуванні дитини відбудеться семінар "Подаруй життя. Пізнай гідність природного планування сім`ї"
Семінар відбудеться в приміщенні "Колиски життя" (вул. Сагайдачного, 14, біля Архикатедрального собор УГКЦ). Вхід вільний.

6 квітня (неділя) о 16.00 чекаємо Вас в ТРЦ "Подоляни" на цікаву повчально-конкурсну програму "Життя - це Диво".

Організатори Заходу: проект  Благодійного фонду  "Карітас" Школа щасливого материнства св. Анни,  Благодійний Фонд "Подоляни,  ТРЦ "Подоляни", ГО "Центр щасливого Батьківства та Материнства", Управління сім'ї та молоді ТОДА, консультативний центр руху за життя "Колиска життя", кращий форум СІМЕЙКА.

За допомогою: компанії Кімберлі Кларк, компанії ОЛФА - проект Апівіта, компанії Ельфа-Лабораторія, еко-магазину Кумка, кондитерської Цукерка, творчої майстерні "Арт-колесо", УХ- радіо, радіо Світанок, обласної телерадіокомпанії , dity.te.ua, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет-видання Погляд, порталу like.te.ua, '7 Днів-Україна',  valova.te.ua, телеканалу Інтб.

7 квітня та 8 квітня (понеділок - віторок) о 14.00- творчі заняття, Етно-майстерня «Коза-дереза», вул. С. Бандери, 31. (запис попередній)


(Марія Хомів, координатор проекту Благодійного фонду «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни, 0679998452)