Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Радіємо з ВАМИ

10 rokiv shkolyЩоб навчитись любити і пізнати радості вагітності, материнства та батьківства, Школа щасливого материнства св.Анни вже 10 років працює над цим. Радіє, що має можливість бути, працювати, тішитись народженими дітками, хвалитись жінками, які прийшли отримати знання і підтримку, і дякувати усім хто працює в Школі материнства, усім партнерам і волонтерам, які підтримують її.
Утвердження цінності авторитету сім'ї, родини, гідності народження дитини вартує того, щоб ми працювали над збереженням життя щодня.

Кожна людина є плодом Божої любові та носієм Божого образу і подоби. Вражаючі успіхи науки і медицини, що зробили реальністю штучне запліднення, вирощування дітей в пробірці і клонування живих істот, затулили собою те сьогодення, невигадане Диво, про яке нагадує Різдво і яке виявляє себе нам без святкових фейєрверків і сенсаційних повідомлень в газетах, - диво "звичайного" народження. Народження дитяти - це завжди справжнє диво життя, незалежно від того, наскільки відомою і впливовою людиною він згодом стане.

Ми дякуємо міській дитячій поліклінці за приміщення, яке нам надають, БФ «Карітас» за підтримку, і усім тим, хто ці роки були нашими партнерами, працівниками та волонтерами. Особлива вдячність усім жінкам, які передають іншим хороші відгуки про навчання у Школі, поширюючи таким чином добру новину про щасливе Материнство і Батьківство, про віру в те, що це можливо, варто лише трішки постаратись.

До зустрічі. Чекаємо Вас у 2014. Це велике щастя бути корисними і допомагати іншим! Робити навколишній світ тернополян і гостей міста кращим, радіснішим, світлим, а у винагороду бачити дитячі усмішки і сльози радості в очах батьків. Дякуємо що ви творите це щастя разом з нами. Що допомагали нам зробити це наше свято Гарним!

БАЖАЄМО УСІМ ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА І БАТЬКІВСТВА!

Марія Хомів