Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Творимо золоту осінь разом

osinnja tvorchistА Ви знаєте, що холодна погода сприяє творчості? Ні? А Ви спробуйте!
Коли гуляти довго не хочеться, а з кожної прогулянки приносяться букети жовто-червоного листя і мішки каштанів, то це чудова нагода поринути у творчість разом із своїми малюками.
Ми не сумніваємося, що Ви з вашими дітками вже створили не один шедевр з листя, каштанів, горішків, пластиліну, кольорового паперу, фарб..... перелік можна довго продовжувати. Головне, щоб ви це робили разом!
Отож, запрошуємо Вас взяти участь у нашому конкурсі для мамусь\татусів і діток! Ви разом із своїми дітками малюєте\ліпите\клеїте... і це фотографуєте. Надсилаєте нам у вигляді майстеркласу (необхідні матеріали, як робити, фото процесу роботи і готовий шедевр). Голосуванням наших форумчан буде визначено найцікавіші і найоригінальніші ідеї.

Переможці будуть вибиратися у 3-ох вікових категоріях: до 3-х років, 3-5 років, від 5 років

Призи: після оголошення результатів у кожній віковій категорії буде визначено переможця, який отримає книжечку від форумчанки Natalindа і дитячий крем від вітру від фармацевтичної компанії "Ельфа". За друге місце - дитяча піна для ванни від "Ельфи"

 Правила
1. Роботи надсилайте на адресу форуму Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою у темі "Творимо золоту осінь разом ". Обов'язково вкажіть ваш нік на форумі, ім'я дитини і її вік.
2. Приймати участь в конкурсі може тільки зареєстрований учасник форуму, в якого є більше 50 корисних повідомлень.
3. Участь в конкурсі означає повну згоду учасника з правилами проведення конкурсу.
4. Адміністрація залишає за собою право змінювати умови конкурсу під час його проведення. Всі зміни будуть опубліковані на форумі.
5. Адміністрація без попередження буде видаляти роботи, які не відповідають умовам конкурсу.
6. Конкурсні фотографії можуть бути використані адміністрацією форуму в майбутньому лише за попередньої згоди учасника.
7. Роботи приймаються до 5 грудня 2013 року. Визначення переможця шляхом сумування балів у 2-х типах голосування - подяки під фото і голосування в темі. Голосування триватиме тиждень від дня опублікування фото.
8. Вимоги до робіт: фото без додаткових обробок: рамок, квіточок, ластівок і т.ін. В листі Ви вказуєте необхідні матеріали, розписуєте як робили, додаєте декілька фото (не менше 3 і до 8). Одним з елементів Вашого творіння має бути щось з осінніх природних матеріалів - листя, каштани, горіхи, шишки, жолуді, сухі квіти... На головному фото має бути карточка з написом "Творимо золоту осінь разом ". Не забувайте про оригінальність.
9. На одного учасника дозволяється не більше 3-ох майстеркласів у кожній віковій категорії.