Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Як в Тернополі святкували Тиждень сім'ї в очікуванні дитини

DSV0 1Дуже чудово, пізнавально та корисно пройшов Тиждень сім'ї в очікуванні дитини - 2013 в м. Тернополі. Вагітні жінки з чоловіками щодня мали можливість прослухати цікаві лекції та майстер-класи від фахівців про те, як: підготуватися до народження дитини, бути успішною мамою, навчити і зацікавити дитину читати, виховувати самостійних та здорових дітей за допомогою арт-терапії та ін. Своїм досвідом ділилися відомі жінки Тернополя - Марія Хомів, Надія Гербіш, Ірина Мацко. 

Завершився тиждень сім'ї в очікуванні дитини в неділю, 7 квітня, святково-розважальним заходом в ТРЦ "Подоляни". Саме цього дня 3 роки тому Школою щасливого материнства св.Анни зініційовано святкувати - День сім'ї в очікуванні дитини. До всіх учасників свята з привітальним словом звернулися керівник проекту Школа щасливого материнства св.Анни о.-д. Мартин Хомів та головний акушер-гінеколог Управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Федченко Олексій Олексійович.  Вагітні жінки зі своїми чоловіками брали участь конкурсах: чоловіки освідчувалися в коханні дружинам, жінки співали колискові майбутнім діткам. Не залишалися поза увагою наймолодші учасники заходу. Вони мали можливість проявити свої таланти співати. Вчилися бути спритними та уважними грачи в іграх-конкурсах. На протязі тижня на сайті Школи щасливого материнства св.Анни тривав конкурс ессе "Ми в очікуванні народження". За результатами конкурсу Христофорова Орислава отримала фотосесію від фотостудії Арт-Люкс та подарунок від інтернет-магазину “Сапоне”. Також на святі було представлено стенд консультаційного центру Руху "За життя!" "Колиска життя". На ньому всі присутні змогли побачити, якими славними були ми в животику нашої мами. 

    Велика подяка всім хто долучився до святкування. Проведення Тижня сім'ї в очікуванні дитини відбувалося за допомогою: УХ- радіо, радіо "Світанок",  Обласної телерадіокомпанії, тернопільської щотижневої газети "У кожен дім", "20 хвилин", "Моя газета", газети "Свобода", інтернет-видання Погляд, іlike.te.ua,  КУТОР "Центр здоров'я", жіночих консультацій міста, міської дитячої поліклініки, айс-центру "Ескімос", піцерії "Папероні", клубу Silver, фармаркету "Ельфа", фотостудії "Арт-люкс", магазину дитячих товарів "Кумка", компанії "Кімберлі Кларк", Ірини Мацко (засновниці видавництва Ірма, автора художніх творів для дітей), Надійки Гербіш (автора чудових книг), Інтернет-магазину Сапоне (основи для мила, шампунів, косметики, упаковки і багато іншого), Тернопільського молокозаводу "Молокія". За участі християнського руху "Віра і Світло" та Тернопільського Пласту.    

    Організатори Тижня сім'ї в очікуванні дитини: проект ТБФ "Карітас" Школа щасливого материнства св. Анни,  Благодійний Фонд «Подоляни», Управління охорони здоров'я й Управління у справах сім'ї та молоді Тернопільської ОДА, Громадська Організація "Центр щасливого Батьківства та Материнства", консультативний центр Руху "За життя!" "Колиска життя", кращий тернопільський форум СІМЕЙКА.

 DSV0 2        DSV0 3

 DSV0 4      DSV0 5