Розклад занять

Дорогі мамусі, запрошуємо вас підготуватись до народження ДИВА.

Загалом, зараз є 8 занять, по неділях. Нова група набирається 1 раз в 2 місяці. Тернопіль, лише живі зустрічі.
Маємо чудових гостей на заняттях та подарунки. Найкращі відгуки та 17 річний досвід роботи.
Повний комплексний теоретичний підхід. Тематика занять 17-річного проекту ШКОЛА ЩАСЛИВОГО МАТЕРИНСТВА СВ. АННИ охоплює найкращі та найважливіші теми. 

Навчання в Школі материнства продовжується згідно дотримань усіх правил безпеки. Ми піклуємося про здоров'я майбутніх матерів та їх діток.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: відсилайте повідомлення у VIBER - 0679998452

Статті

До чого причетні лелеки?

nastol.com.ua 1342Найпершого твого Дня Народження в наше місто якраз повернулись лелеки і легенда про діток, яких приносять батькам бузьки, врешті набула нового сенсу:) По літньому теплий березень підштовхував відчинити навстіж вікно лікарняної палати, але ж не можна – карцер. Не пускають нікого, тільки от якийсь електрик в чорних мештах і чорній кепці вирізнявся з-поміж жінок у розпоротих до пупа халатах – прийшов вкрутити перегорілу лампочку над сповивальним столиком…
Чи приносять лелеки дітей – точно не знаю. Але те 21 березня принесло мені найбільше з Господніх див – диво появи нового життя. Ані відсутність води в пологовому, ані фізичний дискомфорт, ані задуха закритого приміщення – ніщо не могло зіпсувати тоді таємничої, тремкої, ні з чим незрівнянної атмосфери нашого першого знайомства. І ти досі залишаєшся для мене найбільшим дивом, мій коханий синочку. Боюся за тебе, сварю тебе, вболіваю за тебе – ЛЮБЛЮ ТЕБЕ.

Ірина Заверуха, переможець Конкурсу есе 2014